Prilagodba rada GDCK Županja zbog krizne situacije uzrokovane koronavirusom

Prateći preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obavještavamo sugrađane i korisnike naših usluga da ćemo prilagoditi rad Gradskog društva Crvenog križa Županja shodno novonastaloj situaciji vezano uz koronanavirus na način:

  • Svim korisnicima nabave i dostave gotovih obroka, obroci će se nastaviti redovito dostavljati na kućnu adresu.
  • Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem nastavlja s radom od 18. svibnja 2020. godine. 
  • Centri za distribuciju materijalne pomoći u Županji i Gunji biti će otvorena od 18. svibnja 2020. godine. Na linku možete pročitati radno vrijeme i upute: bit.ly/distribucijski-centar-zupanja-gunja
  • GDCK Županja nastavlja s izdavanjem ortopedskih i bolničkih kreveta u okviru projekta "Zajedno sretni u starosti"
  • Od 11. svibnja 2020. socijalna usluga pomoći u kući pruža se u intenzitetu i na način sukladno potrebama korisnika uz primjenu svih mjera za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19.  
  • Tečajevi Prve pomoći - nastavak predavanja od 13. svibnja 2020. godine uz stroge propisane mjere zaštite.
  • Nastavljaju se akcije dobrovoljnog darivanja krvi prema godišnjem planu akcija, s izmijenjenom adresom za Županju – nova adresa: Ul. Braće Radić 101 (Cjelodnevni boravak).
  • Nastavljaja provedba aktivnosti Kluba mladih GDCK Županja uz pridržavanje svih aktualnih preporučenih epidemioloških mjera

Molimo Vas da svu komunikaciju obavljamo telefonski na broj 032/831-607 ili na e-mail adresu info@crvenikrizzupanja.hr kako bismo smanjili broj osoba u prostorijama GDCK Županja.

Ukoliko zbog prijeke potrebe morate posjetiti prostorije GDCK Županja, molimo Vas da se pridržavate propisanih mjera te na ulazu u zgradu GDCK Županja dezinficirate ruke s pripremljenim dezinficijensom, a svu komunikaciju obavite s vrata, odnosno da poštujete preporučeni razmak od najmanje 2 metra.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Gradsko društvo Crvenog križa Županja