Poziv korisnicima - poziv za prijavu u projekt "Školska oprema za Slavoniju i Pounje"

Poštovani korisnici,

molimo sve vas koji imate djecu koja će od sljedeće školske godine 2021./2022. pohađati osnovnu školu (1. - 8. razred), a koja ispunjavaju dolje navedene kriterije da se javite u GDCK Županja na adresu dr. Franje Račkog 30 B, Županja radi uključivanja u projekt kupnje obuće i odjeće za vaše školarce. Javiti se možete svakoga radnog dana od ponedjeljka do petka u periodu od 7 do 15h.

Napomena: Korisnici koji ostvaruju prava su djeca koja će u školskoj godini 2021./2022. pohađati od 1.- 8. razreda osnovne škole iz slijedećih kategorija:

 • KATEGORIJA 1. Djeca obitelji primatelja  zajamčene minimalne naknade ( nadalje: ZMN) kojima je pravo utvrđeno rješenjem nadležnog Centra za socijalnu skrb. 
  KORISNICI ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE SU AUTOMATSKI NA POPISU I NE TREBAJU NAM DOSTAVLJATI DOKUMENTACIJU.
   
 • KATEGORIJA 2. Djeca samohranih roditelja s ukupnim primanjima kućanstva nižim od iznosa bruto minimalne plaće u RH od 4.062,51 kuna.
  POTREBNO PRILOŽITI ZA DOKAZIVANJE PRIPADNOSTI KATEGORIJI:
  - POTVRDA POREZNE UPRAVE O VISINI DOHOTKA ZA PROŠLU GODINU ZA SVE ČLANOVE OBITELJI
   
 • KATEGORIJA 3. Djeca u obiteljima s 3 i više djece s mjesečnim primanjima ukupno nižim  od 6.436,00 kuna.
  POTREBNO PRILOŽITI ZA DOKAZIVANJE PRIPADNOSTI KATEGORIJI:
  - POTVRDA POREZNE UPRAVE O VISINI DOHOTKA ZA PROŠLU GODINU ZA SVE ČLANOVE OBITELJI
   
 • KATEGORIJA 4.  Iznimno, djeca u obiteljima s jednim ili više zaposlenih od kojih nitko nije dobio plaću dulje od 3 mjeseca, ostali nezaposleni ili zaposleni bez ili blokiranih primanja, te obitelji koje zbog različitih razloga ne mogu zadovoljiti osnovne životne potrebe i privremeno su u problemu.
  POTREBNO PRILOŽITI ZA DOKAZIVANJE PRIPADNOSTI KATEGORIJI:
  - POTVRDA O ZAŠTIĆENOM RAČUNU, POTVRDA O VISINI DOHTOKA, STANJE TEKUĆEG RAČUNA U ZADNJA 4 MJESECA, IZJAVA O PRIHODIMA I RADNOM STATUSU ČLANOVA ZAJEDNIČKOG KUĆANSTVA.

Molimo ponijeti osobnu iskaznicu nositelja kućanstva i osobnu iskaznicu djeteta koje se prijavljuje za kupnju školske opreme.

Za više informacija možete nas dobiti na broj telefona 032 831 607.