FEAD

Poziv potencijalnim korisnicima projekta "Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3"

Pozivamo sve potencijalne korisnike koji do sada, tijekom 2022. i 2023. godine nisu podnijeli Zahtjev za humanitarnu pomoć u hrani i higijeni u okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Županja, Dr. Franje Račkog 30b, 32270 Županja, kako bismo ih evidentirali kao korisnike projekta. Očekivana podjela paketa je kroz svibanj i lipanj 2023. godine. Tko su potencijalni korisnici, pogledajte u članku.

U okviru FEAD projekta održana edukacija za edukatore o zdravom načinu života i pravilnoj prehrani

U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ i elementa MD1 (materijalna deprivacija tipa 1 – hrana), provedena je popratna mjera edukacije za edukatore na temu „Zdrav način života i pravilna prehrana“. Edukacija je održana 15. ožujka 2023. godine u restoranu Sava u Županji za 20 djelatnika i volontera nositelja projekta i projektnih partnera iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Sisačko-moslavačke županije. 

Doniranjem viškova hrane pomažete najpotrebitijima – zajedno možemo pomoći socijalno ugroženim osobama

Pozivamo sve primarne proizvođače hrane, obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se odazovu kampanji te donacijom viškova hrane pomognu najpotrebitijima u lokalnoj zajednici, a ujedno i sudjeluju u smanjenju otpada od hrane. Zašto donirati viškove hrane?

Stranice