„Humanitarni paket za Slavoniju 2“ - Edukacija o Upravljanju projekata PCM

U sklopu provedbe projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“, dana 13. i 14. siječnja 2017. godine, u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici, djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Županja, sudjelovali su na Edukaciji o Upravljanju projekata PCM (Project Circle Management), izvještavanju i financijskom upravljanju u sklopu projekta “Humanitarni paket za Slavoniju 2“ iz EU Operativnog programa FEAD slijedom poziva MDOMSP, zajedno s partnerskim organizacijama projekta u sklopu prvog ciklusa edukacija.

Edukaciju je provela Razvojna agencija VTA iz Virovitice, koja pruža konzultantske usluge GDCK Županja u provedbi projekta.

13. siječnja 2017. godine, RA VTA predstavila je sudionicima Ugovorne obveze projekta te održala 14. siječnja 2017. godine, održala Edukaciju o Upravljanju projektnim ciklusom. Tokom edukacije, sudionici su  izrađivali SWOT analizu na temelju svoje organizacije i na temelju primjera rješavali slučajeve kroz problemsko stablo i stablo ciljeva.