ZAŽELI- faza II "Program zapošljavanja žena u Cerni, Gradištu i Gunji 2"

Dana 26. i 27. kolovoza 2020. godine održane su uvodne konferencije projekta Zaželi- faza II koji provodi Gradsko društvo Crvenog križa Županja pod nazivom „Program zapošljavanja žena u Cerni, Gradištu i Gunji 2“.

U svrhu promidžbe i vidljivosti istog, održane su uvodne konferencije u sve tri općine koje su ujedno i partneri na projektu.

26. kolovoza 2020. g. održane su uvodne konferencije u općinama Cerna i Gradište dok je 27. kolovoza 2020. g. održana konferencija u općini Gunja.

Konferencijama su nazočili predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Županja, voditeljica projekta i pomoćnica voditeljici projekta, načelnici i predstavnici općina koje su ujedno i partneri na projektu te sve žene koje su odabrane za rad kao i koordinatorice. Uvodne konferencije održane su u skladu s uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Predstavnici medija popratili su događaje te će kroz radijska emitiranja promovirati ovaj hvalevrijedan projekt koji će omogućiti zapošljavanje ukupno 56 žena i 2 koordinatora na 12 mjeseci.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.052.280,00 kuna, a financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.