Dani otvorenih vrata Gradskog društva Crvenog križa Županja

U danima od 25. do 27. svibnja 2017. Gradsko društvo Crvenog križa Županja otvara svoja vrata svim zainteresiranim sugrađanima. Posjetitelji će se moći upoznati sa svim djelatnostima i aktivnostima, te upoznati neke od korisnika različitih socijalnih usluga i projekata Gradskog društva Crvenog križa Županja.
Kako bi se pobliže upoznali s našim aktivnostima, pripremili smo Vam sljedeće:

25.05.2017. od 13:30 do 18:00 sati - Predstavljanje rada Cjelodnevnog boravka za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjima (Braće Radića 101, Županja)
- izložba radova korisnika Cjelodnevnog boravka te fotografska izložba "Naših prvih 5" povodom obilježavanja pete godišnjice djelovanja Cjelodnevnog boravka.
Voditelji i korisnici Cjelodnevog boravka pripremili su kreativne i sportske radionice za sve zainteresirane sugrađane, a u njima će sudjelovati i korisnici organiziranih aktivnosti za osobe starije od 60 godina iz Cerne unutar projekta "Aktivni u trećoj životnoj dobi"

 

26.05.2017. od 09:00 do 12:00 sati - središnjica Gradskog društva Crvenog križa Županja (Dr. Franje Račkog 30b, Županja)
- predstavljanje svih djelatnosti i aktivnosti koje se provode u GDCK Županja putem promotivnih materijala i razgovora sa zaposlenicima.
U navedenom vremenu, u sklopu aktivnosti za promociju zdravlja, zainteresiranim posjetiteljima omogućit će se mjerenje krvnog tlaka i razine glukoze u krvi.

od 19:30 do 21:30 sati - predstavljanje rada Mladeži Crvenog križa (Braće Radića 101, Županja)
- članovi Mladeži Crvenog križa, zajedno sa svojim voditeljem, prezentirat će svoje aktivnosti, a nakon tog pripremamo palačinka party za sve prisutne.

 

27.05.2017. od 10:00 do 12:00 sati - Predstavljanje rada Odmarališta Crvenog križa u Rogoznici (Rogoznica) -
prijepodnevna kava i druženje sa stanovnicima Rogoznice i njihovim posjetiteljima. Predstavljanje rada Odmarališta i plana za ovogodišnje ljeto.

 

Veselimo se Vašem posjetu i iskazanom interesu za naše djelatnosti!