Radni sastanak partnerskih organizacija projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“

 

             

U Brodskom Stupniku, 05. rujna 2018. godine, održan je uvodni radni sastanak partnerskih organizacija u sklopu projekata „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“, čiji je nositelj GDCK Županja te „Školski pribor i školska oprema za Slavoniju i Pounje“, čiji nositelj je GDCK Slavonski Brod, a koje financira Fond europske pomoći za najpotrebitije (FEAD), putem posredničkog tijela, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Domaćin sastanka bilo je Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod. Na sastanku su sudjelovali predsjednici i ravnatelji Gradskih društava Crvenog križa Slavonski Brod i Županja te predstavnici gradskih i općinskih Društava Crvenog križa, koji su partnerske ili suradničke organizacije projekata.

 

 

 

Svrha sastanka bila je detaljno upoznati partnere sa samim projektima, što je i učinjeno putem prezentacije koje su održale ravnateljice GDCK Županja, Marija Dugalić i GDCK Slavonski Brod, Mirjana Matanović svaka za svoj projekt.

Na kraju održanih prezentacija su partnerima podijeljeni letci i plakati koji sadrže osnovne informacije o projektu sa ciljem informiranja što većeg broja potencijalnih korisnika.

Zajednički uvodni sastanak partnerskih organizacija medijski je popratila Slavonskobrodska televizija (SBTV).