SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE

               SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE

U sklopu provedbe projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“, koji je financiran iz sredstava Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD), temeljem Ugovora 6.0. o bespovratnim sredstvima, djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Županja, Silvija Mikulić, voditeljica projekta, Darko Starinec, administrator projekta i administrator za prikupljanje, sortiranje i podjelu donacija i Darija Pušeljić, voditeljica projekta „Mladi za budućnost“, prisustvovali su  specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave u Osijeku, u Centru za edukaciju i usluge prevođenja LINGUA.

Program je trajao u vremenu od 05. do 09. prosinca 2016. godine, nakon kojeg su polaznicima uručene Potvrde o pohađanju programa u trajanju od 50 nastavnih sati, te su ovom potvrdom stekli preduvjet za polaganje pisanog ispita ispred ispitne komisije Ministarstva gospodarstva u Zagrebu.

Nakon položenog ispita, djelatnici će dobiti Certifikat iz područja javne nabave te postati specijalisti javne nabave i moći će provoditi postupke javne nabave kao ovlaštene osobe da za potrebe provedbe projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“ provode postupke javne nabave kao i za ostale naručitelje.

                   Predavači specijalističkog programa su iskusni treneri iz područja javne nabave,

Davor Slivka, mag. ing. agr; pročelnik Službe za javnu nabavu u osječko - baranjskoj županiji, Marinko Bašurić, dipl. iur; viši savjetnik za javnu nabavu u Službi za javnu nabavu u Osječko - baranjskoj županiji, Zlatko Hosu, dipl. iur; viši savjetnik za javnu nabavu u Službi za javnu nabavu u Osječko - baranjskoj županiji i Katarina Depope Radman, dipl. iur;. direktor u vlastitoj tvrtki, konzultantica EBRD-a.

 

U Županji, 12.12.2016. godine                                                                                          

Voditeljica projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“

              Silvija Mikulić, mag.prava