Savjetovanje korisnika projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“ o uzgoju povrća u vlastitom domu

Gradsko društvo Crvenog križa Županja te partnerska gradska/općinska društva Hrvatskog Crvenog križa: GDCK Vukovar, GDCK Vinkovci, GDCK Ilok, GDCK Slavonski Brod, GDCK Nova Gradiška, GDCK Novska, GDCK Hrvatska Kostajnica i ODCK Dvor provode mjeru savjetovanja korisnika humanitarne pomoći za uzgoj povrća, u sklopu projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“.

Savjetovanje će provoditi zaposlenik Lokalne agencije za razvoj Vjeverica iz Drenovaca, Josip Franić, mag. ing. agr.

Stručnu osobu možete kontaktirati na 3 dostupna načina: telefonski na broj 099 800 2416, putem e-mail adrese savjetovanje.gdckzupanja@gmail.com ili osobnim dolaskom u ured Lokalne agencije za razvoj Vjeverica na adresi J.J. Strossmayera 1 Županja, (soba broj 3).

Stručna osoba će biti dostupna svaki ponedjeljak i petak u terminu od 09:00-11:00 sati, počevši od 18. veljače 2019. godine.

Mjera savjetovanja trajat će 3 mjeseca od gore navedenog početka.

Pozivamo sve korisnike humanitarne pomoći u sklopu projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“, koji posjeduju povrtnjak ili mogu dobiti česticu zemljišta za uzgoj povrća za potrebe vlastite obitelji, kao i ostale zainteresirane korisnike da se u gore navedenim terminima jave stručnoj osobi za besplatan savjet i podršku za sva pitanja povezana s uzgojem povrća u vlastitom domu.