Svečano otvorenje keramičarske radionice u Cjelodnevnom boravku za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem GDCK Županja

 

 

 

 

 

 

 

U četvrtak 29.09.2016. u Cjelodnevnom boravku za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja svečano je otvorena keramičarska radionica za korisnike Cjelodnevnog boravka. Namještaj za radionicu i lončarsko kolo donirao je sindikat zaposlenika tvrtke SAME DEUTZ-FAHR ŽETELICE d.o.o. Županja uz potporu uprave tvrtke SAME DEUTZ-FAHR ŽETELICE d.o.o. Županja. 
Svečanom otvorenju prisustvovali su zaposlenici tvrtke, te predstavnici uprave i sindikata. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Županja Marija Dugalić pozdravila je prisutne goste i u ime djelatnika i korisnika Cjelodnevnog boravka zahvalila se donatorima. Predstavnici korisnika Cjelodnevnog boravka uručili su zahvalnice šefu administracije i ljudskih resursa SDF Žetelica Davidu Matulinu i predsjedniku Sindikata Marku Ivkošiću, te ih počastili prigodnim programom. Inicijatorima ove ideje, osobama koje su uložile svoje vrijeme i trud u ovaj zajednički projekt, te sindikatu i upravi tvrtke SAME DEUTZ-FAHR ŽETELICE d.o.o. Županja zahvalili su na financijskoj i drugoj potpori.

Iz medija:

GLAS-SLAVONIJE

YOUTUBE

ŽUPANJAC.EU