U sklopu projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“ kojeg Gradsko društvo Crvenog križa Županja provodi u suradnji s 11 partnerskih organizacija...

 

 

U sklopu projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“ kojeg Gradsko društvo Crvenog križa Županja provodi u suradnji s 11 partnerskih organizacija na području Vukovarsko-srijemske, Brodsko – posavske i Sisačko - moslavačke županije, izrađeni su promidžbeni materijali za podjelu korisnicima projekta.

Cilj projekta je podjelom paketa hrane (tri podjele) i higijenskih potrepština (jedna podjela) tijekom ove godine pomoći najsiromašnijim sugrađanima koji žive ispod granice siromaštva.

Korisnici projekta su siromašne osobe i osobe u riziku od siromaštva.

Djelatnici i volonteri GDCK Županja i partnerskih organizacija, ukupno će podijeliti 63.739 paketa hrane i 28.615 paketa higijene najpotrebitijim osobama.

U sklopu projektnih aktivnosti izrađeni su promidžbeni materijali za širenje vidljivosti projekta s osnovnim informacijama o projektu; promidžbeni materijali za kampanju podizanja svijesti građana o prikupljanju i podjeli donacija kako bi se povećala količina donirane hrane na godišnjoj razini te kako bi partnerske organizacije podigle razinu svijesti vezano za redovite higijenske navike, izrađen je promotivni materijal za podizanje svijesti higijenskih navika.

Ukupno je podijeljeno 50 plakata, 1.000 letaka te jedan Banner - Roll up s osnovnim informacija o projektu; 200 plakata, 4.500 letaka i jedan Banner - Roll up za kampanju podizanja svijesti građan o prikupljanju i podjeli donacija te 55 plakata i 6.000 letaka za promociju higijenskih navika.

Galerija plakata i letaka