Što se dogodi kada Vas ljubav pokrene? - projekt "Pjesma za sve mlade!"

Uspješno širimo ljubav!

Pjesma i spot sudionika projekta „Pjesma za sve mlade!“ i rock grupe Opća Opasnost u samo četiri dana pregledani su gotovo 14.000 puta!

Smatramo ovo osobnim uspjehom, ali najvećim dijelom uspjehom sudionika projekta, mladih koji se nalaze u nepovoljnom položaju – mladih s invaliditetom, mladih nezaposlenih, mladih u sustavu socijalne skrbi i mladih redovne populacije kojima je zbog limitirane kulturno – umjetničke ponude smanjena mogućnost sudjelovanja u istima, a ujedno im je smanjena i socijalna uključenost u današnjem društvu.

Zahvaljujući našem projektu „Pjesma za sve mlade!“ upravo svjedočimo kako smo raznolikom ponudom uključivanja mladih u različite kulturno – umjetničke aktivnosti uspjeli ispuniti cilj projekta; njihov kreativni i socijalni razvoj, veću zapošljivost, smanjenje rizika od ulaska u NEET skupinu, antisocijalno ponašanje te potpuna socijalna uključenost u zajednicu.

Pjesmom i spotom, ali i drugim rezultatima projekta, pokrenuli smo zaista veliku lavinu pozitivnih emocija. Nadamo se da će vas ljubav i dalje pokretati, unatoč lošim vijestima kojima su društvene mreže i mediji prepuni.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su nesebično unijeli sebe u realizaciju pjesme i spota:
Mario Vestić, Branimir Jovanovac, Marko Zeljković – Zelja, rock bend Opća Opasnost, Lidija Ferenc, izdavačka kuća Croatia Records, vlasnici restorana Bistro Old House 1914 te sudionici projekta uključeni u aktivnost stvaranja i snimanja pjesme i spota, ali i svi drugi koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ove aktivnosti.

Snimanjem pjesme i spota te održavanjem Završne konferencije projekta, okončana je provedba svih projektnih aktivnosti.
Projekt je trajao 18 mjeseci, od 08. veljače 2018. do 08. kolovoza 2019. godine, a provedene su aktivnosti likovne, glazbene, fotografske/filmske i medijske, književne i kazališne umjetnosti. Zahvaljujemo partnerskoj organizaciji Mrak teatar te svima koji su na bilo koji način sudjelovali u uspješnoj provedbi projekta „Pjesma za sve mlade!“.

 

Dopustite da Vas ljubav pokreće!

https://www.youtube.com/watch?v=84Q-3CucLO0


Projekt "Pjesma za sve mlade!" sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.