Članica Crvenog križa iz Cerne proslavila 92. rođendan

Članica Općinskog društva Crvenog križa Cerna, gospođa Anka Jurčević (Bela) iz Cerne proslavila je 92. rođendan. Rođendansko slavlje organizirali su članovi ODCK Cerna korisnici projekta „Aktivni u trećoj životnoj dobi“ koji su se nakon završetka financiranja projekta i dalje nastavili družiti i provoditi aktivnosti slične onima u projektu.

„Bilo je to iznenađenje za našu prijateljicu Anku, koja nije očekivala proslavu rođendana. Napravili smo tortu, organizirali smo ručak, kupili smo poklon i cvijeće te smo prigodno dekorirali prostor. Bio je to pravi užitak za sve nas, a posebice za slavljenicu!“ – istaknula je koordinatorica aktivnosti, gospođa Milka Lalić.

Da imaju veliko srce pokazali su organiziranjem rođendanskog slavlja za gospođu Jurčević koja je teže  pokretna, ali ju to ne sprječava u redovitim dolascima na radionice i druženja.  Vjerujemo kako je projekt „Aktivni u trećoj životnoj dobi“ zaslužan za nastavak aktivnog druženja korisnika, osoba treće životne dobi. Na taj način im je podignuta kvaliteta života i smanjen rizik od socijalne isključenosti.

Gospođi Anki Jurčević želimo sretan  92. rođendan!