Edukacija

FEAD – provedena popratna mjera edukacije korisnika o uzgoju povrća na balkonu

U okviru provedbe projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ Gradsko društvo Crvenog križa Županja organiziralo je i provelo trodnevnu radionicu za uzgoj povrća na balkonu. Ova popratna mjera usmjerena je na edukaciju korisnika o uzgoju povrća na balkonu nakon koje su korisnici stekli nova znanja i osposobljeni su za samostalni uzgoj povrća kako bi izbjegli kupnju istih te kako bi osigurali uštedu u kućnom budžetu.

U okviru FEAD projekta i elementa Tehnička pomoć održana edukacija za djelatnike i volontere GDCK vezana za nacionalne propise povezane s prikupljanjem i dijeljenjem humanitarne pomoći, kao i obveze stalnih prikupljatelja te posrednika u radu s hranom

U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ i elementa TP – Tehnička pomoć, održana je dvodnevna edukacije za djelatnike i volontere nositelja projekta i partnerskih organizacija na temu „Upoznavanje s nacionalnim propisima povezanim s prikupljanjem i dijeljenjem humanitarne pomoći. Obveze stalnih prikupljatelja kao i obveze posrednika u radu s hranom.“.

Za djelatnike i volontere održana edukacija u okviru elementa TP – Tehnička pomoć FEAD projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“

U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ i elementa TP – Tehnička pomoć, 28. ožujka 2023. godine u Garčinu provedena je edukacija na temu „Podjela humanitarne pomoći u uvjetima COVID krize. Obveze društava CK kao pružatelja socijalnih usluga i stalnih prikupljatelja te posrednika u radu s hranom.“.

Stranice