EU projekti

FEAD – provedena popratna mjera edukacije korisnika o uzgoju povrća na balkonu

U okviru provedbe projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ Gradsko društvo Crvenog križa Županja organiziralo je i provelo trodnevnu radionicu za uzgoj povrća na balkonu. Ova popratna mjera usmjerena je na edukaciju korisnika o uzgoju povrća na balkonu nakon koje su korisnici stekli nova znanja i osposobljeni su za samostalni uzgoj povrća kako bi izbjegli kupnju istih te kako bi osigurali uštedu u kućnom budžetu.

U okviru FEAD projekta i elementa Tehnička pomoć održana edukacija za djelatnike i volontere GDCK vezana za nacionalne propise povezane s prikupljanjem i dijeljenjem humanitarne pomoći, kao i obveze stalnih prikupljatelja te posrednika u radu s hranom

U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ i elementa TP – Tehnička pomoć, održana je dvodnevna edukacije za djelatnike i volontere nositelja projekta i partnerskih organizacija na temu „Upoznavanje s nacionalnim propisima povezanim s prikupljanjem i dijeljenjem humanitarne pomoći. Obveze stalnih prikupljatelja kao i obveze posrednika u radu s hranom.“.

Završna konferencija projekta Zaželi – Program zapošljavanja žena u Gradištu i Gunji

U petak, 14. travnja 2023. godine, u Gunji je održana završna konferencija projekta 3. faze programa Zaželi – „Program zapošljavanja žena u Gradištu i Gunji“, kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Županja, a na kojoj su predstavljeni ostvareni ciljevi projekta.

Stranice